Bedrijfsmatige energiecontracten voor lichaam en geest

Bedrijfsmatige energiecontracten voor lichaam en geest

De energietransitie 

De energietransitie is in volle gang voor zowel particulieren als bedrijven. Allerlei processen lijken elkaar soms te doorkruisen en richtlijnen kunnen op elk moment worden bijgesteld omdat onvoorziene ontwikkelingen en uitvindingen de markt veroveren. De snelheid van de technische mogelijkheden in combinatie met de constant wijzigende internationale wet- en regelgeving vragen om een flexibele geest om te kunnen anticiperen op de vraag en het aanbod van de energiemarkt in combinatie met de aansluiting op de internationale ontwikkelingen binnen uw markt.

Parallellen energiemarkt en energetisch kant van energie

Naast de energietransitie op de reguliere energiemarkt is er ook een andere kant van energie te benoemen. We bedoelen hierbij de energetische kant van energie. Ook op dit vlak vinden veel diepgaande transitieprocessen plaats. Door steeds meer bewust te leren kijken naar de energetische kant van uw bedrijfsmatige processen kunt u veel voordeel behalen voor uzelf en uw organisatie.

Alles vertegenwoordigd energie, ook zaken zoals:

  • Geld
  • Bedrijfsonderdelen
  • Teams
  • Logo’s
  • Bedrijfsnamen
  • Gebouwen
  • Samenwerkingspartners
  • Overeenkomsten
Windenergie

Hoge trilling door bewustzijnsontwikkeling

Mensen met een ontwikkeld bewustzijn hebben een hoge trilling. Ze staan krachtig met hun voeten op de grond en zijn daarnaast verbonden met de signalen die ze krijgen aangereikt. Ze weten hoe ze de wind in hun zeilen hebben, binnenkomende signalen kunnen duiden en er vindt synchroniciteit in hun leven en werk plaats.

Mensen met een zeer hoge trilling herkent u aan hun heldere blik, intensiteit, innerlijke kracht, rust, liefde en wijsheid die zij uitstralen. Waarbij u deze diepgaande zuivere intensiteit nog bij zeer weinig mensen ervaart. Ze volgen wat er is en leven vanuit een onafhankelijke neutrale positie. Ze kijken met verwondering naar het leven in plaats vanuit veroordeling.

Vluchten in drugs

Op het moment dat u te veel druk ervaart op uw systeem gebeurt er iets in uw energiehuishouding. Het is net alsof uw hoogrendementsketel onvoldoende energie krijgt om het vlammetje brandende te houden waardoor er onvoldoende warm water door uw circuit getransporteerd kan worden. Uw huis wordt koud en u heeft geen warm water om uzelf behaaglijk te voelen onder de douche.

Op het moment dat u op jongere leeftijd al eerder met drugs of andere verslavende middelen geëxperimenteerd heeft is de stap om bijvoorbeeld drugs te gebruiken soms klein. Zeker als het binnen uw beroepsgroep, zoals in de advocatuur bij diverse topadvocaten, vrij gangbaar is om een snuifje te nemen of om op andere wijze gebruik te maken van verslavende geneugten of middelen.

Gevaar ligt echter op de loer. Waar begint en eindigt u in uw zoektocht naar verlichting die niet lichter wordt maar slechts gecompliceerder omdat u steeds minder baas wordt over uw eigen energiesysteem.

Waarom zou je drugs gebruiken als je dit kunt ervaren met de SI Simbolo juwelen?   -   Yoeri van de Velde
SI Simbolo Vita 18 carat Yellow Gold 32 Diamonds - The most Powerful Jewelry in the World

Persoonlijke en zakelijke energiecontracten

Toch zijn er ook andere mogelijkheden dan uzelf te laten verdwalen in de verleiding van spanning, seks, drugs, drank en gokken. Het punt is dat als u op de ladder stapt van de verleiding van afleiding, dat u het stokje van uw persoonlijke energiecontract uit handen geeft. Terwijl u met de rol die u bekleedt als mens, zowel privé als zakelijk, meer vitaliteit, energie, vreugde, moeiteloosheid en aantrekkingskracht zult ervaren op het moment dat u het aangaat om uzelf te verdiepen in wat maakt dat uw energie niet stroomt.

Ik weet nog goed dat een krachtige jonge man bij het laten ervaren van de SI Simbolo juwelen, de krachtigste juwelen ter wereld, op een gegeven moment zei “Ik heb nog nooit drugs gebruikt maar waarom zou je drugs gebruiken als je dit kunt ervaren met de SI Simbolo juwelen?”

Positieve energie boost

Waar bent u naar op zoek in de split second dat u besluit om uzelf te laten gaan en uzelf te verliezen in bijvoorbeeld middelen of verslavingen? Een energieboost? Overgave? Ontspanning? Vlucht?

Op het moment dat u een energieboost buiten uzelf zoekt is dit altijd van korte duur. Alleen als u uw eigen energie op orde krijgt vanuit een intrinsieke motivatie is het mogelijk om een langdurige constructieve energieboost en een werkelijke positieve levensenergiestroom te genereren.

Dit is nooit mogelijk door externe factoren. Ook al lijkt het kortstondige resultaat van de externe factoren nog zo mooi. De boost die het genereert is altijd voor korte duur en zal steeds intensiever moeten worden herhaald voor een kortstondig positief gevoel.

Door het verbruik van uw energie op alle niveaus te optimaliseren krijgt u het hoogste rendement.   -   CB
Hydropower

Echter, door een energiecontract met uzelf aan te gaan om het verbruik van uw energie op alle niveaus te optimaliseren krijgt u het hoogste rendement. Dat staat als een paal boven water.

Hoe dat werkt? Sluit een onderhoudscontract af met iemand die veilig voor u voelt en die door uw fratsen heenkijkt. Indien u uw leven te waardevol vindt om te verspillen, onderneem actie en ga met uzelf aan de slag.  

Persoonlijk energie onderhoudscontract

Voor nieuwe producten kunt u vaak een onderhoudscontract afnemen waarmee u volledig wordt ontzorgd. U bent verzekerd van bedrijfszekere installaties gedurende vele jaren met minimaal energieverbruik. U investeert een vast bedrag per jaar met bijvoorbeeld een contractduur van 5, 10 of 15 jaar.

Wat als een energiecontract voor uzelf een veel grotere waarde vertegenwoordigt dan alle andere contracten die operationeel zijn binnen uw organisatie waarbij de looptijd van dit energiecontract per maand opzegbaar is?

Inspirerende genererende kracht

Hoe zou het voor u zijn om één of meerdere maanden te worden gevoed door inspirerende genererende kracht doordat u voor uzelf een persoonlijk energiecontract aangaat voor uw lichaam en geest? Net als bij een onderhoudscontract kunt 24/7 uw input aanleveren. Uw persoonlijke en zakelijke proces staat centraal en het is mogelijk om meerdere businesscases naast elkaar onder de loep te nemen.

U werkt individueel samen met ons top business medium Carla Broekhuizen waardoor u beiden snel kunt schakelen. Het aantal plekken per maand is beperkt beschikbaar zodat er ruim voldoende tijd en aandacht is om met u te werken aan uw proces.

Energieflow op locatie

Werkt u liever op locatie alleen of met uw team aan het versterken van de generende kracht van energie binnen uzelf, team en organisatie? Ook dit is mogelijk. U geeft aan wanneer en op welke locatie u het prettig vindt dat ons Businessmedium Carla Broekhuizen een bijdrage levert aan u en uw team en wij zorgen dat zij aanwezig is.

Hoogspanning wegnemen

Past het beter bij u om uw hoogspanning weg te nemen en wilt u daarna weer verder waar u mee bezig bent? Kijk voor meer informatie op Eerste hulp voor bedrijven.


Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met +31850659702 of info@yespowerbusiness.com. Wij vernemen graag uw vragen zodat wij kunnen anticiperen op wat voor u de grootste bijdrage is.

Related Posts

Founder YesPower Business

Carla Broekhuizen

Carla Broekhuizen Business Medium Paragnost

De founder van YesPower Business is Carla Broekhuizen. Ze is tevens de founder van  SI Simbolo - de meest krachtige juwelen ter wereld en YesPower - Passie voor Empowerment en Ja Symbool Producten.

Carla is Medium Paragnost. Ze is een energiek mensenmens en zegt Ja voor wat er Nu Is. Daarnaast leeft ze volledig vanuit overgave, vertrouwen en dankbaarheid. Ze heeft een enorme positieve genererende kracht, is aards spiritueel en tegelijkertijd heel nuchter.

Elke keer opnieuw is zij opnieuw dankbaar om als Business Medium te mogen en kunnen werken. Ze gaat dan ook graag het commitment voor een constructieve samenwerking met u aan!

Success message!
Warning message!
Error message!