Wat is een Businessmedium?

Vertrouwenspersoon voor CEO's 

Een Businessmedium is een vertrouwenspersoon die u kunt inschakelen als u meer inzicht wilt in uw zakelijke vraagstukken.

Wat de meerwaarde is van een Businessmedium is dat u snel tot de kern van uw zaak komt zonder oeverloos gedoe. Als Business medium zie ik waar de hiaten zich bevinden. Ik kijk als het ware door de verschillende lagen heen, waardoor onzichtbaarheden zichtbaar worden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

U hoeft in veel gevallen bijna of geen informatie aan te leveren. Nieuwe verbanden zullen worden blootgelegd.  Indien van toepassing worden verschillende casussen naast elkaar doorlopen zodat de afzonderlijke onderdelen en het grote geheel wordt versterkt.

Hiernaast zult u groei ervaren in uw persoonlijk en zakelijk bewustzijn.

Je oneindige liefde. Zo kunnen zien, zo een fantastische helderheid. Zoveel licht... Dit is weinigen gegeven in deze wereld.

Jaap Rodenburg // Internationaal zakenman

Return on investment door Businessmedium

Als Businessmedium ben ik zeer geaard zodat we uw zakelijke belangen constructief onderzoeken en omzetten in genererende kaders. Zodat u als klant rendement boekt. 

Uw kaarten worden geschut zonder dat daar een glazen bol en/of kaarten aan te pas hoeven te komen.

Het enige wat u hoeft te doen is dat u het commitment met uzelf aangaan en uw businesscases kenbaar maken. Dan komen uw proces en dat van uw businesscases vanzelf op gang.

Je geeft mij elke keer rust.

Internationale zakenvrouw // januari 2020

Snelheid van denken

U bent gewend om snel te schakelen. U beschikt over middelen waardoor u gewend bent dat u mensen consulteert die aan uw verwachtingen voldoen. Indien iemand niet meer aan uw wensen voldoet, consulteert u een nieuw hoog gekwalificeerde consultant die aan uw vastgestelde wensen voldoet. Echter, met hoeveel mensen voelt u zichzelf volkomen veilig om te delen wat u werkelijk bezighoudt

Ook bent u wellicht gewend om mensen bewust of onbewust te manipuleren binnen de gesprekken die u voert. U bent zo gewend om dit spel te spelen dat de jeu en de uitdaging wellicht is vervlogen of dat het u wellicht niet eens meer opvalt, dat u dit spel speelt.

Bij mij als Businessmedium is dit een ander verhaal. Dit komt omdat ik dwars door u en de materie heen kijk.


"Niks staat vast   -   Alles is mogelijk."


Persoonlijke ontwikkeling

Naast de kwaliteiten van helder weten, horen, zien en voelen ben ik vanuit onder andere mijn psychotherapeutische achtergrond desgewenst ook in staat om u te begeleiden op het gebied van uw persoonlijke ontwikkeling vanuit een psychotherapeutische aanpak. Hierdoor komt u met meer gemak en innerlijke rust plus kracht tot de kern van uw zaak.

Dank je voor alle inzichten die ik elke keer opnieuw door jou kreeg aangeboden.

Zakenvrouw // februari 2020


Zonder vragen toch antwoorden

U zult niet de eerste en ook niet de laatste zijn, als u mij ontmoet de meest treffende antwoorden krijgt aangereikt voordat u überhaupt vragen stelt.

Alles is energie

Alles is energie. Of het om een businesscase gaat, relaties, lichamelijke klachten dat maakt niet uit. Als er blokkades zijn in energie is dit zichtbaar waardoor het mogelijk is om te werken aan het opschonen van deze blokkades. Door het opschonen van blokkades gaat de energie (weer) stromen waardoor datgene wat de bedoeling is gerealiseerd kan worden. 

Dit is mogelijk omdat alles energie is en dingen zichzelf middels allerlei mogelijke wijzen tonen zoals: beelden, woorden, geluiden, geuren, kleuren, verbanden, lichamelijke ervaringen, enzovoorts.

Ofwel ik volg wat er mij word aangereikt. Ik krijg dingen aangereikt die zeer divers en doeltreffend zijn afgestemd op wat u bezighoudt.

U als klant bepaalt welke businesscase u wilt onderzoeken en u levert bijvoorbeeld informatie of materiaal aan zoals foto’s van bijvoorbeeld een investeerder waar u mee wilt werken, medewerkers of uw kinderen die u binnen uw organisatie op de beste plek binnen uw organisatie wilt laten werken. Ook kunt u bijvoorbeeld tekeningen, ontwerpen, informatie over materialen, organigrammen, nieuwe business opportunities, enzovoorts aanleveren.

Zeg JA voor wat er NU IS en realiseer met meer gemak wat u wilt realiseren.   -   CB


Zakelijk gebruikmaken van uw intuïtie en onderbuikgevoel

Indien u uw intuïtie en buikgevoel verder ontwikkelt neemt uw trillingsgetal toe. De synchroniciteit zal toenemen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Als Businessmedium kan ik dan ook de grootste bijdrage aan u leveren, als u ervoor openstaat om te willen groeien in uw bewustzijn

Tijdens de begeleidingsperiode wordt u begeleid vanuit een zeer krachtige lichte en zuivere energie die tegelijkertijd zeer aards is. U komt steeds meer tot uw eigen krachtige kern en kunt steeds meer vanuit innerlijke rust en overgave leven.

Waarvoor kunt bij een Businessmedium terecht?

Bij een Businessmedium kunt u voor uiteenlopende zaken terecht. Ieder medium of paragnost heeft haar of zijn eigen kwaliteiten.

Mijn onderscheidend vermogen is dat ik een medium paragnost ben die zowel breed als diep op alle niveaus gedetailleerde informatie krijg aangeleverd.

U kunt terecht voor alle onderwerpen op zowel het zakelijke als het persoonlijke vlak.

You give exactly the right advice, to take the right road to success.

Adriana Kabadozova // Internationale zakenvrouw


 Er zijn ALTIJD mogelijkheden. Het enige dat je hoeft te doen is je mogelijkheden te benutten.   -   CB

Nog 30 jaar zo doorgaan?

Wat gaat u doen? Blijft u zo doorgaan met ongelukkig zijn en constant de schijn ophouden, zodat uw lichaam en geest steeds meer uitgeput raken? Wilt u oud worden zoals u nu leeft? Of kiest u ervoor dat u nu uzelf centraal zet. Zodat u meer gaat genieten en meer innerlijke vrijheid in uw leven ervaart? 


Vind u uzelf waardevol genoeg?

Vind u uzelf waardevol genoeg om tijd, energie en aandacht die er toe doet aan u uzelf te besteden?

Verdiepen van uw bewustzijn is een prachtig pad. Precies op het juiste moment komen de juiste mensen op uw pad. Wij vernemen graag op info@yespowerbusiness.com waar u tegenaan loopt op uw pad tot bewustzijn. 

Alleen als u het commitment met uzelf aan durft te gaan, kan ik iets voor u betekenen. Als u denkt dat u het niet waard bent om in uzelf te investeren, doet u uzelf tekort.

Wat heeft u nodig?

Ik ben er voor u als mens en Medium Paragnost om te groeien in uw bewustzijn en tot de kern van uzelf en van uw zaak te komen.

Tijdens uw ontdekkingstocht wordt vanzelf zichtbaar waar u klaar voor bent. Op het juiste moment pakken we dit op en doen datgene wat de grootste bijdrage is aan u en uw bedrijf

Allesomvattend!

Vrouw  // 59 jaar


Exclusieve maandelijkse bewustzijnsontwikkeling

Bent u benieuwd wat een Medium Paragnost voor u kan doen? Klik hier voor meer informatie.

"Vertrouwen kan je niet afdwingen", 

zei eens een Europese topfunctionaris tegen mij. "Vertrouwen moet je verdienen."

"Vertrouwen moet je eerst verdienen en u heeft het verdiend.


U heeft iets vredigs over u."

Topfunctionaris Europees Parlement  // man 2018

Ieder proces is zeer persoonlijk. Wat voorafgaand belangrijk is dat u erop vertrouwt dat onze samenwerking een constructieve bijdrage oplevert. 

Drie soorten begeleiding

We bieden drie soorten begeleiding waarbij voor alle begeleiding geldt dat zij slechts slechts zeer beperkt en exclusieve beschikbaar zijn.

Loopt u vast in wat u wilt in uw leven? Informeer ons op info@yespowerbusiness.com. Wij gaan vertrouwelijk om met uw input en u ontvangt een persoonlijk antwoord.

Energieke groet,
Carla Broekhuizen
Medium Paragnost

Related Posts

Founder YesPower Business

Carla Broekhuizen

Carla Broekhuizen Business Medium Paragnost

De founder van YesPower Business is Carla Broekhuizen. Ze is tevens de founder van  SI Simbolo - de meest krachtige juwelen ter wereld en YesPower - Passie voor Empowerment en Ja Symbool Producten.

Carla is Medium Paragnost. Ze is een energiek mensenmens en zegt Ja voor wat er Nu Is. Daarnaast leeft ze volledig vanuit overgave, vertrouwen en dankbaarheid. Ze heeft een enorme positieve genererende kracht, is aards spiritueel en tegelijkertijd heel nuchter.

Elke keer opnieuw is zij opnieuw dankbaar om als Business Medium te mogen en kunnen werken. Ze gaat dan ook graag het commitment voor een constructieve samenwerking met u aan!

Success message!
Warning message!
Error message!